De inschrijvingen starten!

De inschrijvingen starten!

Ben je al leerling in onze academie? Dan kan je je inschrijven vanaf 8 juni om 14.00u. Nieuwe leerling? Schrijf je in vanaf 15 juni om 14.00u. Je doet dit via mijnacademie.be Neem zeker een kijkje op onze pagina 'Inschrijven'.
Read More
Eerste hulp bij plankenkoorts

Eerste hulp bij plankenkoorts

De toonmomenten zijn dan wel grotendeels achter de rug, voor sommigen is de gedachte aan een podium alleen al voldoende om angstzweet en slapeloze nachten uit te lokken. Benieuwd hoe je daar anders en beter mee om kan gaan? Performance coach Tille Van Gastel komt ons op een heel interactieve manier vertellen hoe. Een gratis lezing voor al onze (jong)volwassen leerlingen vanaf 16 jaar! https://tillevangastel.be/
Read More
Academievoorstelling!

Academievoorstelling!

Nieuwsgierig naar wat onze academie te bieden heeft? Kom op 18 juni proeven van vakken zoals muziekinitiatie of kindertoneel, of probeer zelf verschillende instrumenten uit. Voor ontdekkingsreizigers vanaf zes jaar!
Read More
Concerten Groepsmusiceren

Concerten Groepsmusiceren

Op 25 mei en 3 juni kan je komen luisteren naar enkele concerten van onze ensembles. Blazers, strijkers, tokkelaars, zangers of pianisten, jong of iets minder jong, grote of kleine groepen,... Het worden gevarieerde concerten om van te genieten!
Read More
Toonmomenten Mei

Toonmomenten Mei

Mei is traditioneel een maand gevuld met toonmomenten allerhande. Ook dit schooljaar is dat niet anders. We wensen aan al onze performers veel speelplezier en succes op het podium!
Read More
Concert Leerling-Tovenaar

Concert Leerling-Tovenaar

De leerkrachten houtblazers bundelen de krachten en staan samen met hun leerlingen op het podium. Met Katherine Rooman (blokfluit), Hannelore Bollen (dwarsfluit), Steven De Baecke (dwarsfluit), Korneel Alsteens (hobo), Erwin De Ryck (klarinet), Cédric Delvaux (saxofoon), Wannes Cuvelier (fagot).
Read More
Koperblazersdag

Koperblazersdag

Op woensdag 27 april staan de koperblazers in de kijker. In de namiddag kunnen de jongsten proeven van toffe workshops. Vanaf 15.30u gaan de meer gevorderde leerlingen aan de slag met topmusici Luc Bergé (hoorn), Wim Laureyssen (trombone) en Simon Van Hoecke (trompet). We sluiten de dag af met een concert, gebracht door leerlingen en gastdocenten. Een dag om naar uit te kijken!
Read More