De Warmste Week

De Warmste Week

Wat is er aan de hand in Dierendael? In elke kooi is er beroering... Je komt het te weten tijdens het concert 'Plankenkoorts in Dierendael'. Dit muziektheater van Jan Coeck wordt gebracht door de zangklas o.l.v. Lieve MH Jansen. De begeleiding wordt voorzien door leerlingen en leraars gitaar en piano, in een bewerking van Stefaan Baert. Het geheel wordt gestoffeerd met nog extra muziekjes, gebracht door leerlingen uit allerlei klassen. Kom luisteren en draag je steentje bij voor het goede doel!
Read More
Proclamatie

Proclamatie

Op 22 oktober is het feest! Iedereen die vorig schooljaar een graad afrondde, is dan welkom om een diploma of leerbewijs te komen halen. We vieren dit met optredens, proclamatie en een receptie.
Read More
Welkom!

Welkom!

Na een deugddoende zomervakantie komt onze academie weer tot leven. Onze klassen zijn goed gevuld, maar hier en daar is er nog een plekje vrij... misschien wel voor jou! Voor kinderen van de lagere school vind je hieronder alle lessen waar er voor starters nog plaats is. Ben je nieuwsgierig, maar heb je toch wat twijfels? Kom dan zeker en vast eens kennismaken tijdens een proeflesje! Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor een artistieke opleiding. Snuister gerust door onze website, of contacteer ons als je meer info wenst. Het team van academie De Vonk helpt je met heel veel…
Read More
Inschrijven in onze academie!

Inschrijven in onze academie!

Je kan inschrijven in onze academie tot 30 september 2022 via mijnacademie.be Op deze website kan je ontdekken wat we allemaal te bieden hebben. Hulp nodig bij het inschrijven? Neem eerst een kijkje op onze pagina 'Inschrijven'. Indien je nog vragen hebt kan je terecht bij secretariaat@academiedevonk.be. Hou er rekening mee dat het tempo van antwoorden tijdens juli en augustus een pak lager ligt.
Read More
Eerste hulp bij plankenkoorts

Eerste hulp bij plankenkoorts

De toonmomenten zijn dan wel grotendeels achter de rug, voor sommigen is de gedachte aan een podium alleen al voldoende om angstzweet en slapeloze nachten uit te lokken. Benieuwd hoe je daar anders en beter mee om kan gaan? Performance coach Tille Van Gastel komt ons op een heel interactieve manier vertellen hoe. Een gratis lezing voor al onze (jong)volwassen leerlingen vanaf 16 jaar! https://tillevangastel.be/
Read More