Inschrijven voor het schooljaar 2023-2024 kan vanaf maandag 19 juni (16.00u) voor bestaande leerlingen en vanaf vrijdag 23 juni (16.00u) voor nieuwe leerlingen.

De uurroosters kan je online vinden vanaf maandag 22 mei.

Op zaterdag 17 juni om 10.00u is iedereen welkom in onze vestiging in Haasrode voor een heuse Academievoorstelling! Ondertussen al benieuwd naar wat onze academie te bieden heeft? Snuister rond op onze website. Meer vragen? Contacteer het secretariaat. 

Tarieven

HOE SCHRIJF JE ONLINE IN?

Ga naar https://mijnacademie.be/academiedevonk/

Maak je account aan, of vul ontbrekende gegevens in. Doe dit best voor de inschrijvingen starten.

Let vooral op het adres: moet domicilie-adres zijn en moet identiek zijn voor alle leden van dezelfde leefeenheid (gezin).

Als je problemen ziet, dadelijk secretariaat contacteren aub via secretariaat@academiedevonk.be

HERinschrijven

Normaal verschijnt het logisch vervolg. Kies je richting en vakken.

Voor klassikale vakken kan je de gewenste klasgroep kiezen in de lesplaats waar je nu les volgt. (zie uurroosters op onze website).

Wil je naar een andere lesplaats, noteer je voorlopig in de normale vervolgklas en vraag via vak opmerkingen de gewenste andere klasgroep.

Eenmaal een vak geselecteerd, kan je niet meer terug. Liep het mis, vermeld het juiste in het vak opmerkingen. We passen het voor jou aan.

Juiste vak gekozen maar je ziet niet de gewenste klas? Wijzig als nodig naar een andere lesplaats.

NIEUWE inschrijving

Geef je voorkeur voor leerkracht instrument gerust door, en vermeld aub als bepaalde lesdagen niet lukken. In de mate van het mogelijke houden we hier rekening mee bij het toewijzen van een leraar.

Wil je een aanpassing aan de vakken die voor jou voorzien waren, mail naar secretariaat@academiedevonk.be en geef duidelijk door wat je wil volgen. We passen het aan zodat je verder online kan inschrijven.

Tijdens het online inschrijven krijg je de info ivm betaling. Dit doen we per overschrijving via je eigen bank.  Betaal best direct. Als mededeling: naam of namen van wie je inschrijft. (niet de structurele mededeling)

De volgorde van inschrijving is de volgorde waarin wij de betalingen ontvangen op de gemeentelijke rekening. Die volgorde gebruiken we als klassen volzet raken. Wie er niet meer in kan, komt op een wachtlijst. We werken die zo goed mogelijk bij en proberen je op de hoogte te houden.

Heb je recht op verminderd inschrijvingsgeld? Mail de nodige bewijsstukken zo snel mogelijk aan secretariaat@academiedevonk.be zodat we het bedrag kunnen aanpassen. Wacht je nog op een bewijsstuk? Vermeld dan in het vak opmerkingen dat je recht hebt op korting en dat het bewijs volgt. Je kan eventueel wachten met je betaling, maar verliest daardoor wel kansen voor je klaskeuze.

Als je al eerder elders les gevolgd hebt, mail je zonder uitstel een bewijs van gevolgde opleiding naar secretariaat@academiedevonk.be.

Als je voor een ander domein ingeschreven bent in een andere academie, of als een ander gezinslid in een andere academie ingeschreven is: bezorg ons het bewijs van elders betaald inschrijvingsgeld.

Het is niet mogelijk om voor hetzelfde domein (Muziek / Woordkunst) in 2 of meer academies tegelijk ingeschreven te zijn, tenzij na akkoord van de betrokken directies.

Inschrijvingshulp

Op het secretariaat in Haasrode

secretariaat@academiedevonk.be