Inschrijven

De HERinschrijvingen starten ONLINE op woensdag 10 Juni 2020 om 14u.

NIEUWE inschrijvingen starten ONLINE op zaterdag 20 juni 2020 om 9u30.

Maak alvast je (nieuwe) account aan !

Iedereen

Ga naar https://mijnacademie.be/academiedevonk/

Maak je account aan, of vul ontbrekende gegevens in.

Let vooral op het adres: moet domicilie-adres zijn en moet identiek zijn voor alle leden van dezelfde leefeenheid (gezin).

Als je problemen ziet, dadelijk secretariaat contacteren aub via secretariaat@academiedevonk.be

HERinschrijven

Normaal verschijnt het logisch vervolg. Kies je richting en vakken.

Voor klassikale vakken kan je de gewenste klasgroep kiezen in de lesplaats waar je nu les volgt. (zie uurroosters op onze website).

Wil je naar een andere lesplaats, noteer je voorlopig in de normale vervolgklas en vraag via vak opmerkingen de gewenste andere klasgroep.

Eenmaal een vak geselecteerd, kan je niet meer terug. Liep het mis, vermeld het juiste in het vak opmerkingen. We passen het voor jou aan.

Juiste vak gekozen maar je ziet niet de gewenste klas? wijzig zo nodig naar een andere lesplaats.

Nieuwe inschrijving

Geef je voorkeur voor leerkracht instrument gerust door, en vermeld aub als bepaalde lesdagen niet lukken. Als we die info niet krijgen, kunnen we er ook geen rekening mee houden. Maar…, toveren lukt hier nog altijd niet, wel samenwerken met wederzijdse inspanning.

Wil je een aanpassing aan de vakken die voor jou voorzien waren, mail naar secretariaat@academiedevonk.be en geef duidelijk door wat je wil volgen. We passen het aan zodat je verder online kan inschrijven.

Tijdens het online inschrijven krijg je de info ivm betaling. Dit doen we per overschrijving via je eigen bank.  Betaal best direct. Als mededeling: naam of namen van wie je inschrijft.

De volgorde van inschrijving is de volgorde waarin wij de betalingen ontvangen op de gemeentelijke rekening. Die volgorde gebruiken we als klassen volzet raken. Wie er niet meer in kan, komt op een wachtlijst. We werken die zo goed mogelijk bij en proberen je op de hoogte te houden.

Heb je recht op verminderd inschrijvingsgeld? Bezorg de nodige bewijsstukken zo snel mogelijk aan het secretariaat (kan per mail) zodat we het bedrag kunnen aanpassen. Wacht je nog op een bewijsstuk? vermeld dan in het vak opmerkingen dat je recht hebt op korting en dat het bewijs volgt. Je kan eventueel wachten met je betaling, maar verliest daardoor wel kansen voor je klaskeuze.

Als je al eerder elders les gevolgd hebt, bezorg je zonder uitstel een bewijs van gevolgde opleiding aan het secretariaat@academiedevonk.be.

Als je voor een ander domein ingeschreven bent in een andere academie, of als een ander gezinslid in een andere academie ingeschreven is: bezorg ons het bewijs van elders betaald inschrijvingsgeld.

Het is niet mogelijk om voor hetzelfde domein (Muziek / Woordkunst) in 2 of meer academies tegelijk ingeschreven te zijn, tenzij na akkoord van de betrokken directies.

Het nieuwe schooljaar

De lessen starten vanaf 1/9/20. 

We sturen geen bericht meer hierover. Die start wil je toch niet missen?

Lessen in kleine groepen: kom naar het afspraakmoment om in overleg een goed werkbaar uurrooster te regelen. Erg belangrijk!

Groepsmusiceren: veel groepen zijn dezelfde als vorige jaren. Als er voor jou veel veranderd is, proberen we je uiterlijk eind augustus nog te mailen.

BP piano en BP gitaar: Kom naar het afspraakmoment.

We hebben ook minder courante opleidingen: 

  • muziekgeschiedenis,
  • schrijven (literaire creatie),
  • muziektheorie waarin we leren componeren,
  • experimentele muziek.

Kom gerust kennismaken als je meer info wil.

Inschrijvingshulp

Op het secretariaat in Haasrode

secretariaat@academiedevonk.be